היי שמי גולדי אלישר,
מנהלת את עמוד הפייסבוק ה"כל זהב" מתכונים של גולדי לסוכרתיים.
הצטרפתי למעגל הסוכרתיים ב2015 בעקבות כריתת לבלב,
התחלתי בחיפוש תחליפים ללחמים,קינוחים ורציתי גיוון עשיר יותר
כך התחלתי ליצור מתכונים מחומרים מותרים לסוכרתיים,כגון קמח שקדים,שוקולד 85% מוצקי קקאו,שמן קוקוס חמאות איכותיות ועוד…
כך נולד העמוד שלי כי רציתי להביא את הידע שלי לקהילת ה"מתוקים".
בדרך שלנו אנו מתבססים על "דל פחמימה" משתדלים לספור עד 30 פחמימות ביום,
עיקר הדרך מבוססת על תורתו של דר ברנשטיין אבל לא רק יש גם טעמים אישיים
ובתנאי שזה בתחום המותר
כל מזון שמוטל בספק אנחנו מודדים לפני האוכל ואחרי שעתיים
על מנת לראות השפעה אישית,
כמו כן כלל ברזל חשוב הינו
שבכל מוצר שנקנה נבדוק כמות פחמימות ומרכיבים
כדי לודא שאין הפתעות במוצר
אם אם אתפ רוצים לחיות בריא
ולהאריך חיים מוזמנים לתזונה משנת חיים