להבדיל ממה שאתם רגילים הפעם קצת השקעתי ,הקצפתי,והכנתי רוטב ?
בסיס
לערבב בקערה
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
50 גרם קוקוס טחון
תמצית וניל טהורה
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
לשטח בתבנית אינגליש קייק לאפות כ15 דקות 170 מעלות להוציא ולקרר
מילוי:
להקציף שמנת טרה 38% להוסיף 10 טיפות סוכרלוז ,תמצית וניל ,ו2 כפות ג'לטין שהומסו ב1/3 כוס מים חמים …
לשטח על הבסיס,ולקרר כחצי שעה.
ציפוי:
בסיר קטן על אש קטנה
לקצוץ 7 תותים גדולים,להוסיף כמה טיפות מי ורדים,10 טיפות סוכרלוז ,וקורט קינמון לבשל עד לצמצום להוריד מהאש ולטחון למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט..
לשפןך על הקצפת ולערבב לצורת שיש .
אם רוצים 3 שכבות עוגת וניל,קצפת,וציפוי תות..לקרר את העוגה עם הקצפת שעה וחצי במקרר ורק אז לשטח את ציפוי התות…
עוגה נהדרת
previous post