לערבב בקערה
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות חמאת קוקוס
3 ביצים
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
75 גרם שוקולד 85% שהומס במיקרו כ30 שניות
לשטח בתבנית 24 קוטר לאפות בחום 170 מעלות כ20 דקות, ולקרר.
ציפוי
להקציף שמנת 38% טרה לאחר שהקצף מתייצב להוסיף 15 טיפות סוכרלוז נוזלי
לטחון בבלנדר מוט 5 תותים ולהוסיף לקצפת
להמיס כף ג'לטין ברבע כוס מים חמים ולהוסיף לקצפת
לשטח על העוגה ולקרר
previous post