לשים כף שמן קוקוס במחבת
להוסיף
100 גרם גרעיני חמניה
100 גרם גרעיני דלעת,
50 גרם שומשום
3 כפות סוויטאנגו או לחילופין קורט מלח
לקלות במחבת עד להשחמה
להקציף 2 חלבוני ביצה
מערבבים היטב משטחים על נייר אפיה
אופין כרבע שעה עד להשחמה לאחר שמתקרר לשבור לחתיכות .
ניתן לעשות בגירסה המלוחה ובמקום ממתיק להוסיף קורט הימאליה
2 comments
היי
כיצד אפשר לדעת כמה פחמימות במתכונים על מנת לחשה עד 30 כר פחמחמות בחום?
להיכנס דרך גוגל לאנלייזר מתכון ושם להכניס את המתכון והוא יתן לך כמות פחמימות