כוס קמח שקדים
כף פסיליום(לא חובה)
4 כפות שמן זית(50 גרם חמאה)
4 ביצים
1/2כפית אבקת אפיה
כף חומץ תפוחים
ניתן להוסיף לא חובה
שמנת 75 מ"ל או יוגורמה כבשים
לערבב הכל ולחלק לתבנית מאפינס לאפות כ20 דקות בחום 160 מעלות עד להשחמה.
כוס קמח שקדים
כף פסיליום(לא חובה)
4 כפות שמן זית(50 גרם חמאה)
4 ביצים
1/2כפית אבקת אפיה
כף חומץ תפוחים
ניתן להוסיף לא חובה
שמנת 75 מ"ל או יוגורמה כבשים
לערבב הכל ולחלק לתבנית מאפינס לאפות כ20 דקות בחום 160 מעלות עד להשחמה.
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
20 comments
שלום גולדי, שמעתי אותך בראיון עם רותי פינק ומאד התרשמתי, תודה על ההשראה.
תודה רבה 🤩
איזה גודל כוס? כוס מידה או 240?
תמיד מידה -אוניברסלי
למה משמש החומץ? האם אפשר להשתמש בחומץ 5% במקום חומץ תפוחים?
תודה!
גורם לתסיסה … אבל אפשרי גם בלי
שלום
כמה מאפינס יוצאים מהכמות?
תודה
בין 6-8
תודה רבה על המענה המהיר!
בריאות
שלום , כמה גרם פחמימה ללחמניה , תודה והמשך יום נפלא
מה לא חובה חומץ תפוחים או שמנת
לא הבנתי את השאלה
היי גולדי
האם ניתן להוסיף מים או קרם קוקוס במקום היוגורט.
תודה
כן …לא חייבים בכלל יוגורט
כמה פחמימות יש בלחמניב כזאת
מכניסים מתכון לאנלייזר מתכון כדי לדעת
לכמה זמן הן נשמרות ואיפה לאחסן את הלחמניות?
אפשר מקרר אפשר מקפיא
אשמח לקבל את הבלוג למייל
את צריכה להירשם