תחתית
לערבב בקערה
100 גרם חמאה מומסת עם 50 גרם
שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל
3 ביצים
לשטח בתבנית 24 לאפות בחום 160 כ15-20 דקות להוציא ולקרר.
מילוי
להקציף 225 מל שמנת 38% עד למרקם קצפתי להוסיף 15 טיפות סוכרלוז נוזלי
להמיס 50 גרם שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו עם 25 מל שמנת 38% ו2 כפות
חמאת לוז כ40 שניות להוסיף לקצפת בתנועות עטיפה,לשטח על התחתית ולקרר
גנאש
להמיס 75 גרם שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו עם 50 מל קרם קוקוס כ40 שניות להוסיף 10 טיפות סוכרלוז ולשטח..
להכניס למקרר לפחות לשעתיים.
עוגת מוס נוטלה תחתית ללא קמח
previous post
4 comments
איפה חישוב הפחמימות למתכון? (או שאין ?)
אין … תכניסי לאנלייזר מתכון ייחשב לך …
1. איך להמיר סוכרלוז לסוויטנגו? אם בכלל אפשר להחליף
2. מה אפשר לשים במקום חמאת לוז? או שאפשר פשוט לוותר עליה כדי שיהיה טעם נטו שוקולדי?
3. אפשר להשליש כמויות ולהפוך את זה לעוגת שכבות חגיגית?
1. 5 טיפות שווה כף
2.חמאת שקדים /בוטנים/טחינה לא לותר
3.אפשר