מרקם מהמם הכי קרוב לבורקס ושוב כלום עבודה …
בצק
150 גרם גבינה צהובה שמנה/מוצרלה
150 גרם קמח שקדים
קורט מלח הימאליה
להמיס הכל כ30 שניות במיקרו לשטח בין ניירות אפיה את הבצק ליצור עיגולים לשים במרכז גבינת עיזים או כל מילוי שאוהבים …
ליצור חצי ירח ולהצמיד קצוות עם מזלג
מעל קצת ביצה ושומשום …
לאפות בתנור/טוסטר אובן בחום 160-170 מעלות כ15 דקות
יצאו 6
ה…..בורקיטס!!!!
15 comments
נראנ מדהים! מה כמות הפחמימות במתכון?
תכתבי בגוגל אנלייזר מתכון …שם תכניסי את כל המתכון ויתן לך כמות פחמימה
אנחנו אוכלים עד 30 גרם פחמימה ביום
אנא המירי. בבקשה 150 גרם קמח שקדים לכוסות. ובאיזה כוס מדובר. תודה.
כוס חד פעמי
כוס וחצי חד פעמי =150
היי
ניסיתי להכין והבצק יצא ממש מתפורר. אי אפשר היה לחתוך לעיגולים. (עשיתי עם גבנ”צ גלבוע 28%).
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
הכנתי ממוצרלה, יצאה ממש טעים. כולם אכלו, גם מישהו שרגיל לבורקסים רגילים. 30 שניות. מיקרוגל שלי לא היה מספיק, צריך כמה פעמים.
תודה רבה על המתכון💚
מתכון מעולה
איזו מוצרלה כדאי להשתמש בבצק? מוצרלה טריה או מוצרלה מגורדת (קשה)?
מוצרלה של גד( יש במעדניות) מגורדת
איך אפשר להמיס הכל ללא מיקרוגל?
על אש קטנה ובעירבוב
תודה! איזה עוד רעיונות למילוי יש?
יכולה לטגן פטריות עם בצל קצוץ