עלי לזניה
לערבב בקערה קטנה היטב
2 ביצים
3 כפות חמאת שקדים
קורט מלח
לשטח ב6 תבניות אינגליש קייק מקרטון שכבה דקה ניתן לאפות כל תבנית במיקרו כדקה או לחילופין לאפות כ5 דקות בתנור…
מילוי
במחבת לאדות על אש קטנה 120 גרם תרד אחרי האידוי להוסיף 100 מל שמנת 38% להוסיף חצי כפית מלח,קורט פלפל שחור להוריד מהאש ולקרר.
לערבב בקערה
200 גרם גבינה צהובה שמנה מגורדת קוטג'9%
ביצה להוסיף את התרד המאודה לערבב היטב
לשים בתבנית מלבנית (15 על 25)
עלי לזניה מעל שכבת מילוי מעל שוב עלי לזניה ומעל שוב את המילוי…
לאפות כ30 דקות חום 170 מעלות עד שמשחים …
לקרר ולחתוך
לזניית תרד גבינות דלת פחמימה
previous post
14 comments
שלום, אבל עלי לזניה הן פחמימות, לא?
או שיש עלים ללא קמח?
תודה
שלום מצטרפת לשאלתה של אלכסנדרה
עלי לזניה הם פחממה לא? באילו עלים את משתמשת?
תודה
לקרוא בעיון את המתכון ….עלי הלזניה הם חלילה לא קנויים אלא עשויים כחלק מהמתכון
אני חושבת שיש צורך להדגיש בבולד את הכותרות במתכונים.. קשה להבין, גם בשאר המתכונים באתר.
'עלי לזניה' /'מילוי'..
אני גם חשבתי שעלי לזניה זה חלק מהמצרכים.
וגם היה מאוד עוזר אם היה עמוד באתר שמסביר על המצרכים – איפה קונים למשל?
מוזמנצ לקנות ספר …..
וגם לקבוצה הסגורה
היי גולדי ,
איזה יופי של מתכונים ,מאוד מרשים.
שאלה בקשר למתכונים להכנה במיקרוגל:
למי שאין מיקרו ,האם זה אפשרי להכין בתנור אפיה רגיל ?
בתודה מראש,
שירן .
כן וגם במחבת
שאלה לגולדי היקרה,
במקום להשתמש ב-6 תבניות ,
האם אפשר לשטח ולאפות על ניר אפייה שבתוך התבנית הגדולה של התנור?
כן
האם אפשר לגוון ולהחליף את התרד בחתיכות קטנות של ברוקלי ?
ברור
היי גולדי יקרה,ראשית תודה על הבלוג המועיל והנפלא בטעמים.
בקשר למתכון לזניית התרד והגבינות :
השמנת שמוסיפים לתרד לאחר האידוי ,
האם זו שמנת לבישול ?
תודה מראש,
שירה.
לא שמת מתוקה טרה 38% היא לא מתוקה באמת