חומרים:
100 גרם מוצרלה מגורדת
6 כפות כפות קמח שקדים
ביצה
כפית קינמון
3 כפות סוויטאנגו טחון
רוטב:
כף חמאת שקדים/טחינה גולמית
50 מל שמנת מתוקה 38%
2 כפות סוויטאנגו טחון
אופן הכנה
להמיס מוצרלה במיקרו כ40 שניות
להוסיף ביצה ולערבב טוב לאחר מכן להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק…
לשטח בין 2 ניירות אפיה
לחתוך רצועות ולגלגל אותן לכרוכיות ..
להניח על נייר אפיה ולאפות בחום 170 מעלות כ10 דקות …
ללהוציא מהתנור לקרר ולשפוך מעל את הרוטב…
previous post
2 comments
לא הבנתי איך מכינים את. הרוטב…
מערבבים את החומרים על אש קטנה