בצק
200 גרם מוצרלה מגורדת
כף גבינת שמנת
להמיס כ40 שניות במיקרו
להוסיף
ביצה ולערבב היטב ולהוסיף
150 גרם קמח שקדים
2 כפות חמאת לוז
2 כפות אבקת סוויטאנגו
כף אבקת אפיה
ליצור בצק לשטח בין 2 ניירות אפיה בעזרת מערוך.
מילוי
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות חמאת לוז
3 כפות אבקת סוויטאנגו
להמיס כ40 שניות במיקרו.
למרוח על הבצק לפזר מעל אגוזי מלך כתושים ולגלגל לכרוכית לאחר מכן לחצות אותה באמצע …ולקלוע צמה מ2 הכרוכיות
לאפות כ30 דקות בחום 170 מעלות עד להשחמה
9 comments
היי גולדי,
האם אפשר להחליף את החמאת לוז במשהו אחר?
תודה מראש.
חמאת שקדים/חמאת בוטנים
אשמח להצטרף.
תודה דליה.
תיגללי ותכתבי מייל
סכרתי חדש..
ברוך הבא לעולם המתוקים
היי גולדי
האם אפשר להשתמש במשהו אחר במקום הגבינה ?
לא ..
נהדר סוף סוף יש מתכונים בשפע לסכרתיים אני מצפה בקוצר רוח לספר שהזמנתי