100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
250 מ"ל חלב קוקוס
כפית תמצית קרמל
להמיס במיקרו כ50 שניות
לערבב היטב ולהוסיף 3 כפות סוויטאנגו טחון
לשים בתבנית סיליקון ולמקפיא
טעים
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
250 מ"ל חלב קוקוס
כפית תמצית קרמל
להמיס במיקרו כ50 שניות
לערבב היטב ולהוסיף 3 כפות סוויטאנגו טחון
לשים בתבנית סיליקון ולמקפיא
טעים
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים