בצק
150 גרם מוצרלה מגורדת
150 גרם קמח שקדים
מילוי ראשון
50 גרם שוקולד 85%
50 מ"ל שמנת 38%
תמצית תפוז
10 טיפות סוכרלוז
מילוי שני
2 כפות חמאת בוטנים
4 כפות שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
בצק:
להמיס את המוצרלה עם קמח השקדים כ40 שניות במעקרו ולשטח בין 2 ניירות אפיה,לקרוץ עיגולים וליצור קעריות בתבנית מאפינס, לאפות כ10 דקות בחום 17 מעלות להוציא ולקרר.
מילוי ראשון
להמיס את השוקולד עם השמנת מתוקה כ 30 שניות להוסיף ממתיק ותמצית
מילוי שני
בקערה לערבב את חמאת הבוטנים עם השמנת המתוקה והממתיק
בעזרת מזלף למלא את הטארטלטים…