חומרים
2 כוסות אוניברסלים קמח שקדים
70 גרם חמאה מומסת
3 ביצים
50 מל חלב קוקוס
15 טיפות סוכרלוז
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל/תפוז/אייריש לפי הטעם
אופן הכנה
בקערה שמים את הקמח שקדים ממיסים כ20 שניות את החמאה ומוסיפים לקערה ו 5 טיפות סוכרלוז נוצרת עיסה פירורית
מערבבים היטב ומשאירים בצד בקערה מהעיסה הפירורית.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב משטחים בתבנית מאפינס מעל מפזרים את הפירורים ואופים כ25 דקות בחום 180 מעלות עד להשחמה …
יאמיייי💜
17 comments
כמה שמים בצד? וכמה מאפינס יוצאים מהתערובת?
יצאו 9 בינונים
משאירים 3 כפות בצד
המאפינס יצאו נפלאים עם מרקם של קראמבל , השתמשתי בממתיק נוזלי סטיביה שהוא כנראה פחות מתוק אז חסרה מתיקות, למדתי לפעם הבאה.
העיקר שיצא נפלא
לי יצאו 7 בינוניים, שמתי 3 כפיות גדושות בצד
נראה נפלא. רק שאני אלרגית לחלב. אשמח לתחליף לחמאה. תודה.
חמאת שקדים /חמאת בוטנים
עוד לא מצאתי את הממתיק שיתן תוצאה מתוקה , יש לכם המלצות?
אני משתמשת בסוכרלוז נוזלי פקק צהוב
היי גולדי ,ראשית, האתר מעולה, כול הכבוד על היוזמה, ברכת יישר כוח!
יקירה ,יש לי 2 שאלות בבקשה,בקשר להוספת טיפות הסוכרלוז למאפינס-קראמבל :
1) האם להוסיף 5 טיפות סוכרלוז -או 15 טיפות סוכרלוז ?
2) האם יש להוסיף טיפות סוכרלוז גם לתערובת של החמאה עם קמח -השקדים ?
בתודה מראש ,
שירן.
15 טיפות …להוסיף אותן כבר בהתחלה לתערובת חמאה וקמח שקדים
תודה רבה,
שירן.
בשמחה
היי, תודה על המתכונים! במה אפשר להשתמש במקום הקרם קוקוס? שמנת מתוקה הולך?
כן
היי! ניתן להשתמש באבקת סוכרזית במקום בטיפות? אם כן איך להמיר?
תדה!
אבקה לא טובה ! עדיף סוויטאנגו