בצק ופירורים
כוס וחצי קמח שקדים
70 גרם חמאה מומסת
15 טיפות סוכרלוז
מילוי
250 גרם מסקרפונה
250 שמנת מתוקה 38% טרה
15 טיפות סוכרלוז
אופן הכנה
מניחים בקערה קמח שקדים וסוכרלוז
ומעל שופכים חמאה שהומסה במיקרו כ20 שניות
מערבבים היטב …מחלקים לשניים …
חלק ראשון
לוקחים כמות של כף ומהדקים בתחתית כל כוס
את החלק הנותר מפוררים ואופים אותו כ5-7 דקות בתנור 170 מעלות …מוציאים ומניחים להתקרר
מילוי
להקציף את השמנת כשהופכת יציבה להוסיף את המסקרפונה הממתיק ותמצית וניל טהורה …
הרכבת המנה
בתחתית הכוס שמים כף מהבצק ומהדקים מעל שמים את המילוי ומעל את הפירורים שנאפו …
previous post
23 comments
איך ממירים מטיפות סוכרלוז לשקיות סוכרלוז? תודה:)
2 שקיות …תשתדלי לקנות …השקיקים פחות טובים יש בהם פחמימה
התכוונת 2 שקיות לכל המתכון?
לכל חלק
התכוונת 2 שקיות לכל המתכון?
הי גולדי נראה נפלא- כמה גרם פחמימה בעוגה?
היי שרית תכניסי את המתכון לאנלייזר מתכון …חפשי בגוגל …הוא נותן כמות פחמימה לכל המתכון ואז צריך לחלק לכמות המנות
הערת הגהה: תוסיפי תמצית וניל ברשימת המצרכים.
הערת הבנה: אופים מראש גם את תחתיות הבצק וגם את הפרורים? אם כך צריך כוסות עמידות לתנור. (אלה שבתמונה נראות מפלסטיק)
תודה על האתר. הוא רץ בין דיאטניות של הכללית וככה נשלחנו אליך.
דגנית
אופים על נייר אפיה בתבנית…לא בכוסות פלסטיק
לכמה כוסות בערך זה מספיק? מה גודל הכוסות?
כוסות קטנים 8
היי, מה הכמות של הקמח שקדים בגרם?
תודה מראש (:
היי רציתי לשאול מה הגודל של הכוס שאת משתמשת בה למדידה? כ 240 מל או כ120 מל(כוס שתיה חמה)?
כוס אונברסלית שקונים בחנות כלי אפיה
היי, לא הבנתי משהו קטן- האם הבצק בתחתית הכוס אפוי או לא?
כתוב… אופים
לפי המתכון את הבצק ששמים בתחתית לא אופים. רק את החלק הנותר אופים. אך בתשובות לשאלה אם אופים את התחתיות כתבת שאופים. אז מה נכון? אופים או לא אופים את הבצק שבתחתית הכוס?
רשום מפורשות מה לעשות …
חלק לא אופים וחלק הנותר אופים ומפזרים מעל
שלום מנסה ליצור איתך קשר לכמה שאלות
אני מתגוררת בארהב ולא יודעת מה זה סויטנגו טחון או טיפות סויטנגו שאת מוסיפה בכל מתכון
אשמח לדעת מאיפה אפשר להשיג ? איך זה נראה מה זה טחון?
ואם אפשר לראות תמונה של זה אולי יש משהו כזה כאן
וגם שימוש בשוקולד 85% יש בו עדיין סוכר אז זה אפשרי לשימוש? חשבתי שרק 100% הוא ללא סוכר
אשמח לתשובות תודה רבה
אם מכינים בתבנית עוגה. באיזו גודל?
22