חומרים
200 גרם קמח שקדים
200 גרם מוצרלה מגורדת
כף גבינת שמנת
ביצה אחת
כפית וחצי אבקת אפיה
חצי כפית מלח הימאליה
טופינג
מעבר לגבינת מוצרלה
כל מה שאוהבים ודל פחמימה
רסק מוטי
זעתר
פלפלים
פטריות
זיתים
אופן הכנה
מחממים תנור ל170-180 מעלות
ממיסים כדקה במיקרו את המוצרלה עם הגבינת שמנת…מוציאים מהמיקרו ותוך כדי עירבוב מוסיפים ביצה ולאחר מכן את כל שאר החומרים ומעבדים לבצק .
לאחר מכן משטחים על נייר אפיה מוסיפים טופינג ואופים בין 15-20 דקות …
יוצאים כ10 פיצות אישיות
בתיאבון
יאמי
7 comments
כל הכבוד לך גולדי על הופעה מוצלחת אתמול בטלויזיה והשקעתך בהפצת הדלק הנכונה
תודה אהובה 💜
מה זה טופינג בבקשה?מלח הימליה?ואיפה משיגים רסק מוטי ומה מיוחד בו?תודה רבה.
כל מה ששמים מעל הבצק …
הימאליה בריא יותר , במוטי פחות פחמימות
והכל מוצאים בחנויות טבע
גולדי היקרה
תודה רבה
שאלה- אפשר להקפיא את הבצק?
אני מציעה להכין ואז להקפיא… מאמינה שזה יעבור סבבה אבל לא ניסיתי