חומרים:
300 גרם פתיתי כרובית סנפורסט שהופשרו
150 מ"ל חלב קוקוס/חלב סויה לבישול ואפיה/שמנת מתוקה 38%
250 גרם פטריות טריות קצוצות
100 גרם פרמזן מגורדת
מלח ,פלפל, שן שום כתושה ,2 כפות שמן זית,כורכום, כמון..
אופן הכנה:
בסוטאז שמים שמן זית מטגנים את הפטריות כ5 דקות תוך כדי עירבוב מוסיפים את הכרובית הקצוצה והתיבלון מערבבים עוד כ5 דקות ,מוסיפים את החלב קוקוס תוך כדי עירבוב , מערבבים כ10 דקות על אש קטנה מפזרים מעל את הפרמזן ומערבבים עד שהפרמזן נמסה …להגיש חם
חלומי וטעים מאד ❤
8 comments
הי גולדי, אפשר לוותר על הפטריות?
בטח
איך עושים פתיתי כרובית? כרגע אין בחנויות את המוצר של סנפרוסט
אם יש לך בלנדר קוצצים בפולסים קצרים
איך זה טבעוני אם יש בזה פרמזן?
בקטגוריה של טבעוני? בטעות אם כך ואגב ניתן להחליף בתחליף גבינה טבעוני
מה זה חלב קוקוס? בחנויות אני מוצאת בפחיות או נוזל קוקוס או קרם קוקוס
חלב זה הנוזל וזה בקרטון עמיד בצבע ירוק לבן של ארוי די