חומרים
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
150 מל חלב קוקוס
2 כפות סוויטאנגו
כוס קמח שקדים
2 כפות קוקוס טחון
אופן הכנה
ממיסים את השוקולד עם החלב קוקוס וסוויטאנגו
כדקה במיקרו, מוסיפים כוס קמח שקדים מערבבים היטב יוצרים כדורים קטנים ועוטפים בקוקוס מכניסים למקרר כחצי שעה
בתיאבון
9 comments
בטעות הכנתי עם קמח קוקוס במקום קמח שקדים. תחילה לא הבנתי את הטעות והתערובת יצאה ממש רטובה. הוספתי 2 כפות קוקוס ועוד 2 כפות קמח קוקוס ואחרי שנכנסתי את התערובת לחצי שעה במקרר הצלחתי להכין כדורי שוקולד. יצא ממש טעים. הבנתי שטעיתי בקמח רק יום אחרי 🙂
חחח
היי,
מה אפשר לשים במקום הסוויטאנגו? אין לי בבית…
סוכרלוז נוזלי 5 טיפות על כל כף סוויטאנגו
סוכרלוז נוזלי כף סוויטאנגו =5 טיפות
האם אפשר להחליף את חלב הקוקוס בחלב אחר או משהו אחר?
חלב שקדים / חלב סויה
הכנתי כדורי שוקולד אבל השוקולד ה85 אחוז יש לו סוכר זה מותר ?
כן … בכל שוקולד ביש סוכר ב85% יש פחות בהרבה מכל שוקולד אחר