שלב ראשון- הכנת טראפלס- ממיסים 50 גרם שוקולד 85% עם כף סוויטאנגו מוסיפים 100 גרם קמח שקדים תמצית וניל יוצרים טראפלס קטנים מניחים במקרר.
שלב שני-הכנת עוגת בסיס-ממיסים 50 גרם שוקולד 85%
כף שמן קוקוס 3 כפות סוויטאנגו מוציאים מהמיקרו מוסיפים 2 ביצים מערבבים היטב משטחים בתבנית קוטר 22 מסיליקון…אופים כ10 דקות בחום 180 מעלות מוציאים מקררים .
שלב שלישי -הכנת תערובת מוקצפת- מקציפים 250 מל שמנת מתוקה 38% מוסיפים חצי קילו גבינת שמנת ( אני הכנתי משמנת) כפית תמצית וניל 3 כפות סוויטאנגו.
שלב רביעי הרכבת העוגה -שופכים חצי מתערובת הגבינה המוקצפת מפזרים מספר טראפלס מעל שמים את העוגה ומעל מפזרים את יתר התערובת גבינה לכיסוי מעל מפזרים טרפאלס וקצת קקאו לקישוט
אחת העוגות המדהימות
previous post
10 comments
קודם כל, תודה רבה על המתכון. העוגה נראית נהדר ואני רוצה להכין אותה לשבת.
כמה שאלות לגבי המרכיבים:
1. מה היחס של סוויטאנגו לעומת סוכרלוז נוזלי?
2. כמה תמצית וניל צריך לטראפלס?
3. כמה זמן צריך להמיס את השוקולד בכל אחד מהשלבים?
תודה
ירדנה
5 טיפות מול כף סוויטאנגו
חצי כפית
פולסים של 20 שניות באמצע לערבב כדי שהשוקולד לא יישרף
גולדי
אני מאוד נהנת מהמירשמים שלך. ושמחה שיש המון טיעונים שאני יכלה להכין לטבעונים במשפחה (לא אני)
לפי הבנתי את החלק עם הגבינה אין צורך לאפות. נכון?
תודה מראש וחג שמח.
נכון ….
אגב לטבעונים את יכולה להכין אותה עם קרם קוקוס ותחליף גבינה מטופו
שלום, היום הייתי בניצת הדובדבן וחיפשתי שוקולד 85% והמוכרת לא ככ הבינה מה אני רוצה.. השוקולד שהיה לה זה עם סוכר קנים. זה לא זה נכון? אז אפשר בבקשה שמות של שוקולד לדוג ואיפה אפשר לקנות? תודה רבה. חדשה בעסק 😦
שורולד 85% מוצקי קקאו – יש לינדט בדרכ בחנויות
יש גם שוקולד לובקה שהוא מצויין
הי גודלי, תודה רבה על המתכונים, איזה שמנת את שמת? שמנת חמוצה?
שמנת מתוקה