בצק
200 גרם קמח שקדים
50 גרם חמאת שקדים/ טחינה גולמית
2 כפות סוויטאנגו טחון במטחנת קפה, ביצה
מעררבים את כל החומרים בקערה ומשטחים בין 2 ניירות אפיה
מילוי
30 גרם שוקולד 85%
כף חמאת לוז
כף סוויטאנגו טחון
להמיס במיקרו כ30 שניות
לשטח על הבצק
ובעזרת הנייר אפיה לגלגל לכרוכית
לחתוך בסכין חדה לפרוסות
לאפות בתנור בחום 160 מעלות כ10-15 דקות .
יצאה כרוכית אחת שחולקה ל10 עוגיות
15 comments
מתה על העוגיות האלה!!
מכינה אותן קטנות ויוצא לי מגש שלם
שמחה שאוהבת 😉
אתר מעולה שמחה להצטרף
תודה רבה ♥️
לא הבנתי מה הבצק ומה המילוי
תקראי בעיון זה מחולק בצק ומילוי
אלופה !!! ממש אוהבת את האתר שלך. אני לא סוכרתית אבל לא אוכלת סוכר מטעמי בריאות. אני בארצות הברית אז אין לנו סוויטנגו אבל יש לנו monkfruit . האם את יודעת אם זה בסדר?
תודה ולרי איסה כיף לשמוע וכן זה בסדר
היי, הכנתי את הכמו רוזלך הפרווה ויצא אליפות. האם אפשר לעשות מהם עוגה? כאילו לגלגל/ לקלוע לעוגת קראנץ או שלא יעבוד?
לא בטוחה שהבצק מספיק אלסטי … אבל חפשי קראנץ יש מתכון
תודה. ראיתי את הקראנץ’ פשוט בא לי פרווה ולא חלבי שיהיה לחג… אנסה לאלתר משהו
ווואווו ווואווו ווואווו גולדי
אני פשוט עפה על העוגיות שלך .מחכה להכין עוד מתכונים (:
טעים מאוד ונהנית מהם בעיקר !!!
כיף לשמוע תודה רבה 🙂
היי, הכנתי את העוגיות לפני החג והן באמת מעולות.
יש לי רק שאלה. האם הן צריכות להשמר במקרר? אחרי יום יומיים הן החמיצו לי.
ממליצה אפילו מקפיא להוציא ולחמם לפני