חומרים
2 כפות סוכר חום סוויטאנגו
כף שמן קוקוס או חמאה
קמצוץ ציפורן
קמצוץ קינמון
200 גרם פקאן קלוי בבית
אופן הכנה
שמים במחבת את ה2 כפות סוכר חום ושמן הקוקוס ממיסים על אש קטנה ומוסיפים את התבלינים אחרי שהסוויטאנגו והתבלינים מקבלים צבע חום בהיר מוסיפים את הפקאן הקלוי מערבבים …מורידים מהאש ומקררים ..
קליית הפקאן
מפזרים על נייר אפיה את הפקאנים אופים 180 מעלות כ10 דקות
גאונות
5 comments
איך קולים את הפקאנים?
בתנור מפזרים על נייר אפיה 180 מעלות כ10 דקות
יוצא טוב גם עם סוכר סוויטאנגו רגיל ולא חום? אפשר לוותר על הציפורן?
פחות מתאים הסוויטאנגו הרגיל … אפשר לוותר על הציפורן