חומרים
שקית סנפורסט
3/4 סיר מים
כף כורכום
כף וחצי מלח הימאליה
חצי כפית פלפל שחור
שן שום כתושה
אופן הכנה
מחממים 3/4 סיר מים מוסיפים את התיבלון ולאחר מכן את הברוקולי מבשלים כחצי שעה מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט
להגיש חם
חומרים
שקית סנפורסט
3/4 סיר מים
כף כורכום
כף וחצי מלח הימאליה
חצי כפית פלפל שחור
שן שום כתושה
אופן הכנה
מחממים 3/4 סיר מים מוסיפים את התיבלון ולאחר מכן את הברוקולי מבשלים כחצי שעה מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר מוט
להגיש חם
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
6 comments
תודה גולדי למתכון מרק הברוקולי המעולה .
הכנתי הוספתי גם שמנת -לבישול,ויצא מרק קרמי מעודן וטעים – ובטעם של עוד..
אפילו הבת שלי שלא מתלהבת מברוקולי, טעמה ונהנתה מאוד מהמרק.
יופי של מתכון ,וכול הכבוד על האתר המועיל והמקסים.
יישר כוח .
שירן.
תודה רבה על המשוב ממש משמח אותי
לאיזה גודל סיר המתכון הזה מתאים?
בינוני
הי גולדי, אם משתמשים הברוקולי טרי- מה הכמות?
לא ניסיתי והעיבוד שלו אחר לגמרי ( 300 גרם בערך)