חומרים:
בצק
200 גרם מוצרלה
כף גבינת שמנת
ביצה
150 גרם קמח שקדים
2 כפות סוויטאנגו טחון
מילוי
100 גרם חמאה
150 גרם קמח שקדים
2 כפות סוויטאנגו
תמצית שקדים
ביצה
סירופ
חצי כוס מים
תמצית שקדים
כפית סוויטאנגו טחון
אופן הכנה:
ממיסים במיקרו את גבינת המוצרלה עם כף גבינת שמנת
מוציאים מערבבים היטב מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד ליצירת בצק …בין שתי ניירות אפיה משטחים את הבצק לעיגול מחלקים ל8 משולשים.
הכנת המילוי:
ממיסים את החמאה מוסיפים את שאר החומרים בקצה כל משולש מניחים כף מהמילוי.
מגלגלים לצורת קרואסון מפזרים מעל פרוסות שקדים
מכניסים לתנור ואופים ב180 מעלות כ20 דקות עד להשחמה
מקררים .
הכנת הסירופ
על אש קטנה מחממים מים מוסיפים את שאר החומרים עד להמסת הסוויטאנגו..
מטפטפים מהסירופ על הקוראסונים …ממליצה להגיש חם
7 comments
אשמח להיות ברשימת התפוצה
את יכולה להירשם עם מייל … או שתשלחי לי לכאן וארשום אותך
היי גולדי,
יעבוד גם עם אריתיטול?
כן
ניתן להחליף לממתיק אחר? ובאיזו כמות?
לגבי הגבינות מוצרלה בקרןאסנים מדובר בגבינה שנראית כמו פרוסות גבינה צהובה רק בלבן ועגולות? זה מה שמצאתי ומהמתכון נראה שמדובר במשהו נוזלי אולי?
לא … זו גבינת מוצרלה של גד מגורדת במעדניה