חומרים
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
50 מ"ל חלב קוקוס
4 כפות חמאת לוז
3 כפות סוויטאנגו טחון
אופן הכנה
ממיסים במיקרו את השוקולד עם החלב קוקוס כדקה
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ויוצקים לתבנית סיליקון
שמים במקפיא לשעה מוציאים ומאחסנים בקופסא במקרר
previous post
2 comments
שלום גולדי אני מצטרפת חדשה בעקבות הבן שלי המתוק שניהיה סוכרתי רציתי קצת מידע בסיסמה זה קמח שקדים למה צריך לסוכרתיים שמן קוקוס ? ועוד אשמח לקבל ממך עדכון תודה רותי עמר
שקדים טחונים , אפשר גם שמן זיצ שמן קנולה פחות בריא בלי קשר לסוכרת … אם יעניין אותך אני ליווי אישי ל10 ימים ומלמדת את השיטה בעלות של 349 שח .. בהם תוכלי לשאול הכל