חומרים
150 מל שמנת מתוקה 38%
(אפשרי פרווה/טבעוני עם קרם קוקוס )
2 כפיות סוויטאנגו פודינג וניל
כפית תמצית ורדים
אופן הכנה
שמים את כל החומרים בפינג'אן
על אש קטנה עד לרתיחה וסמיכות
מעל
מפזרים שברי שקדים קוקוס וקינמון
previous post
חומרים
150 מל שמנת מתוקה 38%
(אפשרי פרווה/טבעוני עם קרם קוקוס )
2 כפיות סוויטאנגו פודינג וניל
כפית תמצית ורדים
אופן הכנה
שמים את כל החומרים בפינג'אן
על אש קטנה עד לרתיחה וסמיכות
מעל
מפזרים שברי שקדים קוקוס וקינמון
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
8 comments
אשמח להצטרף
את בתוך … תירשמי לבלוג
אשמח להצטרף
מוזמנת .. לפייסבוק הכל זהב
גאונית
היי גולדי יקרה.
המון תודה על הבלוג שלך המעולה !
יש לי שאלה על המתכון לסחלב: האם אפשר במקום השמנת המתוקה ,
לבשל את הפודינג עם שמנת לבישול ?
אודה לתשובתך,
רונית
לא כי היא מכילה הרבה פחמימה
תודה!