חומרים
כוס קמח שקדים
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס שברי אגוזי מלך
חצי כוס שומשום וגרעיני חמניה קלויים (קולים בתנור כ10 דקות
1.5 כף סוויטאנגו פודינג וניל
1.5 כף סוויטאנגו פודינג שוקולד
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים חוץ מהפודינג
מחלקים ל2
בחלק אחד מוסיפים את הפודינג וניל
בחלק שני פודינג שוקולד
משטחים בתבנית
שכבה וניל
שכבה שוקולד
בתבנית אינגליש קייק
חותכים לקוביות קטנות
ומכניסים למקפיא לשעה וחצי
מוציאים מפשירים טיפונת
מעבירים למקרר
אם נשאר 😉
למי שאין פודינג ניתן סוויטאנגו רגיל ותמצית וניל
ובמקום הפודינג שוקולד ניתן קקאו אורגני וגם סוויטאנגו רגיל
אם אוהבים קשה להשאיר במקפיא ולהוציא מספר דקות לפני שאוכלים