250 גרם מסקרפונה
250 מל שמנת מתוקה 38% של טרה
כוס וחצי ( חד פעמית) קמח שקדים
4 כפות סוויטאנגו טחון
תמצית וניל / או לימון ( אני אוהבת לימון מאד)
כפית אבקת אפיה
2 ביצים
אופן הכנה
לשים את כל המרכיבים בקערת מעבד מזון
עירבוב טוב (העיסה נוזלית)
משטחים בתבנית סיליקון 8 מנות אישיות
פלוס תבנית קטנה (נשאר לי עודף )
אופים בתוכנית של הנינג'ה – אפיה –
180 מעלות 18 דקות
באמצע בדקתי טיפונת נשפך לצדדים תנקו ותמשיכו באפיה עד הסוף ..
תנור רגיל – אפיה 180 מעלות כ30 דקות
עוגות גבינה אישיות
previous post
6 comments
גולדי
הגבינת קרם מסקרפונה של גד יש לה 22 גרם פחממות ל-100 גרם. האם זו הגבינה להשתמש בה או ישנה אחרת?
הרבה זמן לא קניתי – אבל זה אמור להיות 3-4 גרם פחמימה
היי גולדי
אולי את יודעת להמליץ על מחשבון לפחמימות באינטרנט?
האנליייזר היה מעולה אבל הוא חסום כעת .
אודה לתשובתך,
ערב נעים,
שרון.
.
אתר כפית
נטע שרוני
היי גולדי יקרה ,
ראשית, כל הכבוד לך על הבלוג המעולה והמועיל מאוד להמון אנשים סוכרתיים,
יש לי שאלה בבקשה בקשר לשימוש בממתיק סוויטאנגו:
האם יש אפשרות להחליפו במייפל טבעי לשימוש באפייה ?
במידה וכן, אשמח לדעת איזה סוג מייפל הכי מומלץ ונכון יהיה לקנות לחולי-סוכרת ?
אודה לתשובתך.
אם את סוכרתית אז ממש לא