כוס וחצי קמח שקדים
5 כפות טחינה
3 כפות פודינג וניל ,
כף זרעי שומר ,
כף שומשום
אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים לבצק משטחים בין 2 ניירות אפיה וחותכים לריבועים ( כמו קרקרים ), מכניסים לתנור חום 180 מעלות כ- 10- 12 דקות אפיה פריכות וטעימות מאד
בתיאבון
7 comments
אין בעוגיות סוויטאנגו?
פודינג וניל סוויטאנגו מתוק
הכנתי את עוגיות הריפעת, יצאו רכות ומתפוררות, מה הסיבה?
הכנתי את עוגיות הריפעת יצאו רכות ומתפוררות. מה הסיבה?
קשה לי לענות לפעמים הטחינה לא זהה או הקמח .. פעם הבאה לפני האפיה אם המרקם פירורי להוסיף עוד כף טחינה
אם המרקם פירורי, אפשר להוסיף כפית או שתיים של אבקת פסיליום. זה ממצק את הבצק
או עוד קצת קמח שקדים ( פחות מתחברת לפסיליום בעוגיות )