חומרים
כוס קמח שקדים
5 כפות שמן קוקוס
כף חמאת בוטנים /שקדים 2 כפות אבקת סוויטאנגו
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה
אם לא מתגבש להוסיף עוד כפית חמאת בוטנים יוצרים כדורים מניחים על נייר אפיה
ופוחסים עם מזלג
אופים ב180 מעלות כ10 דקות
מוציאים רק לאחר שהתקררו לגמרי
הן טעימות ונימוחות פשוט וואו כשתכינו תייגו אותי באינסטגרם hakolzahavgold
שידרוג -חופן שבבי שוקולד ציפס סוויטאנגו -תהנו
16 comments
שלום. תודה על מתכון. נראה שחסר איזה מרכיב כמו ביצה…עוגיות התפוררו ממש
לא חסר שום מרכיב …
התפוררו אולי כי הוצאת כשהן חמות ..
להבא יכולה להוסיף עוד טיפונת שמן קוקוס ולא לגעת עד שזה מתקרר לחלוטין וזה כתוב בהוראות
גם אני חושב שחסר מה שהו להחבר בין השמן וקמח שקדים. הכנתי כמו שכתוב והעוגיות יצאו שטוחות לגמרי וגם מתפוררות. כן-השארתי אותן להתקרר יותר משעה.
לא חסר… להבא אולי להוסיף עוד טיפונת שמן קוקוס אסל שלא יהיה בצק רך מדי
יש לי עצה נוספת להבא … תכין את זה במנגטים ואז לא יהיה לזה לאן לברוח
תודה גולדי על מה ומי שאת.
חעעבת לנסות את המתכון הזה. קצת שפיות לא תזיק 😘👌
תודה רבה לך הוא מושלם
שלום,אשמח להצטרף לקבוצה
https://www.facebook.com/groups/1034323449941013/?ref=share
טליה
היי גולדי את מעוררת השראה
מרגש אותי לקרוא תודה רבה רבה 🙏
הי גולדי אני מאוד אוהבת את העוגיות האלו. כמה זמן הן נשמרות מחוץ למקרר? ממליצה לשמור במקרר או להקפיא?
לי החזיקו שבוע בחוץ … מה שאת לא צריכה תקפיאי
במה ניתן להחליף את שמן הקוקוס?
חמאה מומסת