בצק
200 גרם קמח שקדים
4 כפות שמן קוקוס ( אפשרי חמאה)
כף חמאת בוטנים/ טחינה גולמית/ חמאת שקדים
4 כפות שוקולית סוויטאנגו/ קקאו פלוס ממתיק
ביצה
מעררבים את כל החומרים
בקערה ומשטחים בין 2 ניירות אפיה
מילוי
חלבה פיסטוק סוויטאנגו
לשטח על הבצק
ובעזרת הנייר אפיה לגלגל לכרוכית
לחתוך בסכין חדה לפרוסות
לאפות בתנור בחום 160 מעלות כ10-15 דקות .
יצאה כרוכית אחת שחולקה ל 12 עוגיות
4 comments
תודה נראה מעולה
האם את החלבה של סויטאנגו אפשר להחליף ב….?
לא
יכול בעצם להמיס שוקולד 85% עם קצת שמנת מתוקה וממתיק …