משרים פרפר חזה הודו במים ושתי כפות מלח (השתמשתי בהימאליה) במקרר ל24 שעות.
מוציאים, סופגים את הנוזלים מכניסים לפירקס ומתבלים תיבול-כף גדושה שום כתוש, פפריקה, שמן זית בקערה ומעסים את הפרפר עם התיבול,
דואגים שכל החריצים יספגו נוזלים
כל זה נכנס לא מכוסה
לנינגה 20 דקות תוכנית גריל מדיום
נותנים לפסטרמה להתקרר
ואז פורסים עם סכין טובה.
פסטרמה ביתית
previous post
4 comments
הי גולדי, זה נראה מעולה! ממש בא לי.
יש לך הוראות בישול למי שאין לה נינג’ה?
היי אפשרי בתנור 180 מעלות 35 דקות ממליצה להציץ מדי פעם כדי לוודא שזה סבבה
למה נינג’ה? יש אנשים שאין להם כסף לנינג’ה. כל מתכוני הפסטרמה ביוטיוב נכנסים לתנור רגיל.
יכולה להכניס לתנור 180 מעלות 35 דקות