מרכיבים
3 ביצים
3 כפות סוויטאנגו
תמצית וניל
חצי כוס קמח קוקוס
2 כפיות ממרח שוקולד סוויטאנגו
אופן הכנה
מקציפים את הביצים עם הסוויטאנגו לקרם אוורירי
מוסיפים בתנועות עטיפה חצי כוס קמח קוקוס ותמצית וניל
מכניסים חצי מהכמות לשקית זילוף חותכים בקצה חור גדול (גודל החור יקבע את רוחב הבישקוטי
לחצי השני מוסיפים 2 כפיות ממרח שוקולד סוויטאנגו וגם את העיסה הזו מכניסים לשקית זילוף וחותכים בקצה חור גדול..
על נייר אפיה מזלפים את צורת הבישקוטי
אופים ב180 מעלות כ-12 דקות עד להשחמה קלה
הבישקוטים מוכנים ….
הצעת הגשה
טובלים את הבישקוטים באספרסו מסדרים בתבנית ומעל שמים שמנת 38% מוקצפת עם 2 כפות פודינג וניל סוויטאנגו