מצרכים
לבצק:
150 גרם קמח שקדים
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות אבקת סוויטאנגו
למילוי:
ממרח שוקולד סוויטאנגו
ממרח חלווה פיסטוק סוויטאנגו
חמאת פיסטוק
הכנות מוקדמות:
1. יוצרים חצאי פרלינים מהממרחים (שוקולד, חלווה וחמאת פיסטוק) ומקפיאים אותם כדי להקל על העבודה בהמשך.
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. בקערה, מערבבים יחד את קמח השקדים, החמאה המומסת ואבקת הסוויטאנגו עד לקבלת בצק אחיד.
3. יוצרים מהבצק כדורים, ובתוך כל כדור מניחים פרלין אחד מהמילוי שהכנתם מראש.
4. מכניסים כל כדור לרינג בקוטר 8-10 ס"מ ומשטחים מעט בעדינות.
5. אופים בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
6. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
קישוט:
לאחר הקירור, מקשטים בשבבי שוקולד, קוקוס או מעט מהממרחים הנותרים לפי הטעם וההעדפה.
קראמבל קוקיז דלפ קיטו
previous post