מחפשים לחם טעים,
עשיר בחלבון ודל פחמימה קבלו מתכון מעולה שמביא מרקם אוורירי וטעם מושלם של פרמזן ושקדים.
מצרכים:
2 כפות אבקת חלבון ביצה
½ כוס מים
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם יוגורט יווני
100 גרם קמח שקדים
כפית אבקת אפייה
½ כפית מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את אבקת החלבון עם המים במיקסר עד שמתקבל מרקם אוורירי ויציב.
2. מקפלים בעדינות את יתר החומרים: גבינת הפרמזן, היוגורט, קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח, תוך שמירה על האווריריות של התערובת.
3. משטחים את התערובת בתבנית סיליקון אינגליש קייק ומיישרים אותה בעדינות.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-35 דקות, או עד שהלחם משחים ומקבל גוון זהוב.
5. מוציאים מהתנור, מקררים מעט ופורסים.
טיפים:
מוסיפים תבלינים כמו אורגנו, בזיליקום או שום כתוש כדי להעשיר את הטעם.
מגישים את הלחם לצד גבינות, אבוקדו או ממרחים דלי פחמימה.
מתחילים להכין? שתפו איך יצא לכם!
כ17 גרם פחמימה לכל הלחם! מטורף
לחם גבינה חלבון – דלפ קיטו
previous post