אופציה ראשונה:
חצי כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
כ4 כפות קקאו שטוחות.
20 טיפות סוכרלוז נוזלי
לערבב לשטח ולקרר
אופציה שניה:
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו מומס במיקרו
כף חמאת קוקוס
3 כפות חמאת לוז לערבב לשטח ולקרר
אופציה שלישית:
להמיס 100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו
עם 2 כפות שמנת טרה 38% או 2 כפות חלב קוקוס,לשטח שכבה אחת בתבנית פרלינים
לקרר במקפיא ל5 דקות להוציא מהמקפיא לשים על השכבה הראשונה חצי כפית חמאת לוז/חמאת בוטנים/חמאת אגוזי מלך/חמאת פיסטוק ומעל לשטח שוב שכבה מהשוקולד המומס,לקרר.
previous post