בצק
להמיס במיקרו כ40 שניות
100 גרם הומאז' עיזים (אפשר כל גבינה קשה) מגורדת עם כ50 גרם קמח שקדים,להוציא מהמיקרו לערבב טוב,להוסיף ביצה וקורט הימאליה לשטח בתבניות אישיות
מילוי:
במחבת לשים בצל קטן קצוץ דק וסלסלת פטריות חתוכות להקפיץ להוסיף פלפל שחור ומלח הימאליה
להעביר לקערה ולהוסיף 50 גרם מוצרלה מגורדת ,50 גרם פטה עיזים מגורדת,100 מ"ל שמנת של פעם (השתמשתי ב15%)
ביצה,כף קמח שקדים
לשטח על הבצק
ולאפות כ30 דקות בחום 170 מעלות עד להשחמה…
מעדן לחיך!
קישים אישיים -פטריות ובצל
previous post