חומרים
חציל בינוני
200 גרם בשר בקר טחון
כוסברה
בצל קטן קצוץ
פלפל שחור
מלח הימאליה
פפריקה
2 ביצים
150 גרם קמח שקדים
100 מל עגבניות מרוסקות דק "מוטי"(בקבוק זכוכית)
חצי שן שום כתושה
שמן זית
אופן הכנה
חותכים את החציל לפרוסות עבות , חותכים באמצע של פרוסה עבה ויוצרים מעין כיס …מתבלים במלח ושמים להשרייה ..
אחכ שוטפים וסוחטים קלות …שמים על מחבת פסים עד להשחמה קלה
במחבת אחרת מטגנים בשמן זית בשר ותיבלון עד שהבשר מתבשל.
ממלאים את החציל בכיס בתעובת הבשר …
בקערית קטנה שמים את הביצים ומערבבים אותן
בקערית אחרת שמים את הקמח שקדים עם מלח פלפל ופפריקה..
את החציל הממולא תובלים ועוטפים בקמח שקדים ולאחר מכן בביצה ומטגנים עד להשחמה
מוציאים ומניחים בקערת פיירקס…מעל מפזרים "רסק" מוטי עם חצי שן שום כתושה…
מכניסים לתנור חום 170 מעלות כ35 דקות …
מעדן