כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס קוקוס+50 גרם קוקוס לפיזור על נייר אפיה
2 כפות חמאת שקדים/בוטנים
4 כפות שוקולית סוויטאנגו
2 כפות קקאו אורגני תבור
2 כפות שמן mct ( או קוקוס)
1 ביצה
אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים יחד
על נייר אפיה מפזרים קוקוס טחון
ועליו שמים את העיסה ומגלגלים לגליל עטוף בקוקוס מכניסים למקרר למנוחה של חצי שעה
מוציאים חותכים לפרוסות מניחים על נייר אפיה ואופים בחום 180 מעלות כ-10-15 דקות
מאחסנים בקופסא אטומה (אחרי יומיים למקרר)
עוגיות שוקולית קוקוס
previous post