2 כוסות קמח שקדים
5 כפות פסיליום
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
כפית אבקת אפיה
כוס מים
כפית שומשום
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה , שמים למנוחה של 5 דקות יוצרים 2 כיכרות לחם קטנות ומניחים על נייר אפיה , מפזרים מעל שומשום אופים ב180 מעלות עד להשחמה כ15 דקות
9 comments
מה זה פסיליום והיכן קונים את זה?
סיבים … חנות טבע
תודה מראש:) באיזו טמפרטורה המים?
ברז
האם חובה להוסיף פסיליום?
כן
היי, מה הערכים התזונתיים של הלחם?
שלום ותודה על המתכונים ??
אני לא משיגה פסיליום באף מקום. האם ניתן להחליף פסיליום בבנפיבר?
כן באותה כמות … ותחפשי בניצת הדובדבן או בחנות טבע