ממליצה להכין יום מראש
עוגיות
כוס קמח שקדים
3 כפות שמן קוקוס -אם לא מתגבש להוסיף 2-3 כפות
2 כפות אבקת סוויטאנגו
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה
יוצרים צורת ביסקוטי מניחים על נייר אפיה
אופים ב180 מעלות כ10 דקות
מוציאים רק לאחר שהתקררו לגמרי..
קצפת פודינג וניל
250 מ"ל שמנת מתוק 38% טרה
3 כפות סוויטנאנגו וניל
להקציף ולהעביר לשקית זילוף
קפה
להכין אספרסו כפול במכונת קפה ולהמתיק עם סוויטאנגו לפי הטעם
הרכבת המנה
כוסות אישיות
בכוסות שמים מתערובת השמנת מוקצפת וניל
לטבול את הביסקוטי בקפה ולהניח על השכבה הראשונה של הקצפת ושוב לטבול ביסקוטי להניח על הקצפת ומעל שוב קצפת וניל
פזרו מעל שוקולית סוויטאנגו ותהנו
(ניתן גם לקשט בממרח שוקולד סוויטאנגו טעים
יצאו לי 4 כוסות אישיות של טרמיסו אם רוצים לעשות מסורתי תוסיפו מסקרפונה אני העדפתי בלי כדי ל"חסוך" בפחמימה
previous post
2 comments
WOW אני הולכת להכין את זה לחתן שלי הוא והבת שלי יעופו על זה . תודה גולדי
בשמחה 💜