תחתית
לערבב בקערה
2/3 כוס קמח שקדים
60 גרם חמאה מומסת עם 50 גרם
שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל
2 ביצים
לשטח בתבנית 24 לאפות בחום 160 כ15-20 דקות …להוציא ולקרר.
מילוי
להקציף 225 מל שמנת 38% עד למרקם קצפתי להוסיף 15 טיפות סוכרלוז נוזלי
להמיס 50 גרם שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו עם 25 מל שמנת 38% ו2 כפות
חמאת לוז כ40 שניות להוסיף לקצפת בתנועות עטיפה,לשטח על התחתית ולקרר
גנאש
להמיס 75 גרם שוקולד לובקה 85% מוצקי קקאו עם 50 מל קרם קוקוס כ40 שניות להוסיף 10 טיפות סוכרלוז ולשטח..
להכניס למקרר לפחות לשעתיים.
previous post