חומרים
300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
חופן פטרוזליה קצוצה דק
חופן כוסברה קצוצה דק
4 כפות קמח שקדים
מלח הימאליה
כורכום/פפריקה
שן שום כתושה
2 ביצים
אופן הכנה
לערבב בקערה הכל ובעזרת כף לצקת במחבת עיגולים קטנים
לטגן בשמן זית להקפיד להחליפו כל סבב טיגון
יוצאים כ30 קציצות עוף קטנות וטעימות
בתיאבון
8 comments
אפשר גם בלי קמח שקדים או חצי מזה (2 כפות)
אפשרי בכלל בלי
נראה פשוט וואו גולדי
המתכונים נראים טוב, טרם ניסיתי
במה כוכרכום וכמה פפריקה בערך? כפית ? חצי כפית?
קורט … לא בנדיבות ( חצי כפית )
הי אפשר גם בנינגה להכין?
כן לדעתי 15 דקות עם היפוך באמצע