תחתית
לשפוך לקערה
1.5 כוס אוניברסלית קמח שקדים
100 גרם חמאה מומסת
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
תמצית וניל,לעבד לבצק
ולשטח בתבנית מרובעת על נייר אפיה
מילוי:
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו מומס
לשפוך לקערה להוסיף 250 שמנת מתוקה טרה 38% ביצה אחת,15 טיפות סוכרלוז 50 גרם קוקוס טחון לערבב הכל ולשטח על התחתית..
לאפות הכל בחום 170 כ25 דקות,לאחר שהתקרר קצת לחתוך לקוביות קטנות…
טעם גן עדן ?
חיתוכיות שוקולד מושחתות גולדי
previous post