בסיס:
100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו,
100 גרם חמאה מומסים יחד במיקרו כ40 שניות להעביר לקערה,
להוסיף 3 ביצים,
5 כפות קמח שקדים,
3 כפות אבקת סוויטאנגו
לשטח בתבנית עגולה קוטר 24 ולאפות בחום 170 מעלות כ25 דקות.
מילוי
להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה טרה 38% עד למרקם סמיך להוסיף כ2 כפות סוויטאנגו טחון
לשטח על העוגה האפויה לאחר שהתקררה ולהכניס למקרר
פטנט ליציבות -להוסיף 2 כפיות גלטין מומס לעיסה
גנאש:
להמיס במיקרו כ30 שניות 100 גרם שוקולד 85% מוצקי קקאו לובקה עם 100 מ״ל שמנת טרה 38% לערבב טוב ולשטח על הקצפת
לקרר לילה במקרר.