חומרים
כף חמאת שקדים נוזלית
או כף וחצי טחינה גולמית
ביצה
קורט מלח הימאליה
אופן הכנה
מערבבים היטב את החומרים עד שיתמזגו
משטחים בתבנית סיליקון שטוחה קוטר 22
או על נייר אפיה
מכניסים למיקרו ל1.5 דקות
לאחר מכן צורבים על להבת אש …וזה מוכן.
הטורטיה יכולה לשמש כבסיס לפיצה,לבורקס ממולא במחבת.
9 comments
אפשר קמח שקדים במקום חמאת שקדים ולהוסיף שמן קוקוס (באיזו כמות)?
אפשר להקפיא?
כן
איך לחמם חימום ראשוני במקום במיקרו?
בטוסטר אובן …אבל יוצא שונה
האם קיים חישוב פחמימות בכל מתכון?
בספר קיים בבלוג לא..
היי גולדי יקרה,
אני רוצה להכין קרפלך לערב יום כיפור,
וחשוב לי כמובן לעשות אותו דל פחמימה.
התעכבתי על המתכון הזה, בגלל שיש בו שני שלבים בהכנה, וחשבתי שאולי אפשר להכין אותו כולל המקרוגל, ואז למלא איכשהו את הטורטיה, לסגור (איך?) ולבשל.
מה דעתך, יש סיכוי כזה?
תודה מראש!
אפשרי לדעתי .. תמלאי ותגלגלי ושימי בתבנית זה לא יהיה בדיוק קרפלך אבל אפשרי