שלב ראשון
לערבב בקערה
2כוסות אוניברסליות קמח שקדים מולבנים
70 גרם חמאה מומסת
גרידת קליפות תפוז
תמצית וניל
20 טיפות סוכרלוז נוזלי
3 ביצים לערבב טוב להוסיף
50 גרם שבבי שוקולד לובקה 85% מומס
כפית אבקת אפיה
לשטח בתבנית עגולה קוטר 24 לאפות בתנור בחום של כ160 מעלות כ20 דקות להוציא ולקרר
שלב 2
להקציף 350 מל שמנת 38% לאחר שמתייצב להוסיף 15 טיפות סוכרלוז נוזלי 2 כפות חמאת לוז לשטח על העוגה לשים במקרר כחצי שעה
שלב 3
להמיס 250 מל שמנת 38% עם 100 גרם שוקולד לובקה 85% במיקרו כ40 שניות ..
לשטח על השכבה השניה לשים לילה במקרר..
יאמי ❣
4 comments
יצא מעולה!
כיףףף
מה אפשר לשים במרום חמאת לוז?
חמאת בוטנים