250 גרם גבינת מסקרפונה(ניתן ריקוטה,טוב טעם)
100 מל שמנת חמוצה
250 מל שמנת מתוקה טרה 38%,
חצי כוס אוניברסאלית קמח שקדים
תמצית לימון (אם אין אז מיץ מחצי לימון)
קליפות לימון
3 ביצים m
20 טיפות סוכרלוז נוזלי
2 כפות חמאת שקדים
כפית אבקת אפיה
לערבב הכל לשטח בתבנית 24
לאפות בתנור 160 מעלות כ50 דקות.
ציפוי
100 מל שמנת חמוצה
2 כפות חמאת שקדים
לערבב ולשטח על העוגה להכניס שוב לתנור עוד כ10 דקות.
יאמי
עוגת גבינה לימונית דלת פחמימה
previous post