3 כפות טחינה במצב נוזלי (אחווה)
קורט אבקת אפיה
ביצה ,מלח הימאליה
לערבב טוב לשטח בתבנית סיליקון לבייגל …
לאפות ב170 מעלות כ7 דקות
בייגל טחינה
previous post
3 כפות טחינה במצב נוזלי (אחווה)
קורט אבקת אפיה
ביצה ,מלח הימאליה
לערבב טוב לשטח בתבנית סיליקון לבייגל …
לאפות ב170 מעלות כ7 דקות
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
8 comments
היי,
מה הכוונה טחינה במצב נוזלי?
שהטחינה נוזלית …ולא כבדה או קשה …אחרת קשה לערבב
כמה בייגלים יוצאים מכמות כזו?
1
שאלה:
היי,
האם יש צורך לתבל את הטחינה במלח מיץ -לימון ועשבי תיבול,
בכדי שהבייגלה לא יצא בטעם מריר של טחינה?
לא מתבלים ..טחינה אחווה לא מרה
בלי קמח שקדים?
בלי