תחתית
מרכיבים:
1.5 כוסות קמח שקדים (קמח אוניברסלי)
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוויטאנגו
תמצית וניל (כפית או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את קמח השקדים, חמאה מומסת, סוויטאנגו ותמצית הווניל עד לקבלת בצק אחיד.
2. משטחים את הבצק בתבנית מרובעת על נייר אפייה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-15 דקות, עד להשחמה קלה.
4. מוציאים ומניחים להתקרר.
רוטב תותים
מרכיבים:
7 תותים, חתוכים דק
2 כפות סוויטאנגו
כפית מי ורדים
אופן ההכנה:
1. במחבת על אש קטנה מחממים את התותים עם סוויטאנגו ומי הוורדים עד לצמצום הרוטב.
2. טוחנים את התערובת בבלנדר מוט למרקם חלק.
3. מורחים את הרוטב על התחתית שהכנו.
שכבה שלישית – קוקוס וקמח שקדים
מרכיבים:
50 גרם קוקוס טחון
50 גרם קמח שקדים
2 כפות סוויטאנגו
קורט קינמון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
2. במחבת, קלויים קלות את התערובת עד להשחמה וקבלת ארומה.
3. מפזרים את התערובת מעל שכבת רוטב התותים.

