בצק
להמיס במיקרו כ40 שניות
100 גרם מוצרלה מגורדת עם כ50 גרם קמח שקדים,להוציא מהמיקרו לערבב טוב,להוסיך ביצה כף גבינת שמנת וקורט הימאליה.לשטח בתבנית פאי…
מילוי:
במחבת לשים בצל קטן קצוץ דק וסלסלת פטריות חתוכות להקפיץ להוסיף פלפל שחור ומלח הימאליה
להעביר לקערה ולהוסיף 100 גרם מוצרלה מגורדת ,100 גרם פטה עיזים מגורדת,200 מ"ל שמנת של פעם (השתמשתי ב15%)
2 ביצים,כף קמח שקדים
לשטח על בצק המוצרלה
ולאפות כ30 דקות בחום 170 מעלות עד להשחמה…
מעדן לחיך ❣
פשטידת פטריות ובצל דל פחמימה
previous post
6 comments
אשמח להכנס למיילינג ליסט
תודה רבה!
למטה בבלוג יש 3 נקודות….
מקליקים…ואז יש את המילה מינויים…תקליק עליה ושם יש אופציה לקבל מייל עידכונים…
יש מילה הרשמה להקליק עליה
האם ב"שמנת של פעם" את מתכוונת לשמנת לבישול או שמנת חמוצה?
לכמה אנשים מספיקה המנה?
מה אפשר לשים במקום פטה עזים?
גבינה שמנה אחרת