חומרים לבצק
150 גרם מוצרלה מגורדת
150 גרם קמח שקדים
כף גבינת שמנת
מעל
100 גרם מוצרלה
שן שום כתושה
אופן הכנה
שמים בקערה את חומרי הבצק מכניסים למיקרו וממיסים כדקה לשים לבצק ומשטחים בצורת פוקאצ'ה על נייר אפיה מעל מפזרים את המוצרלה והשום מכניסים לתנור כ15 דקות חום 170 מעלות עד להשחמה
4 comments
גולדי פוקאצ'ה יצאה טעימה מאוד! אבל היא נמרחה לי בתבנית, גלשה עד שהיא מילאה את כל התבנית , האם יש אפשרות לגרום לה להיות יותר יציבה?
זה אומר ששמת יותר גבינה …או שהגבינה היתה שמנה מדי …
לי היא היתה מאד יציבה
אפשר להכין ללא גבינה?
לא